Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Σεμινάρια Αγιογραφίας στη πόλη Örträsk, στη Σουηδία

https://mountathos-eshop.com/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7-ortrask-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83/#more-18215?platform=hootsuite

Χθες ολοκληρώθηκε για άλλη μία φορά ένα από τα σεμινάρια αγιογραφίας που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια ο κ. Κωνσταντίνος Ξενόπουλος, Άρχοντας αγιογράφος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, στη Σουηδία.

 Σεμινάρια αγιογραφίας Αγιογράφου Ξενόπουλου 

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Ξενόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό, μιας και για σειρά ετών, παραδίδει μαθήματα αγιογραφίας σε χώρες της Ευρώπης, όπως την Αυστρία, τη Φιλανδία, τη Σουηδία και αλλού.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια στο Örträsk, ένα μικρό χωριό με 100 μόνιμους κατοίκους, που βρίσκεται στη Λαπωνία, στη Βόρεια Σουηδία. Η Σουηδική Εκκλησία στην Lycksele πρόσφερε το πνευματικό κέντρο Örträsk Old Rectory για τα μαθήματα αυτά καθώς είναι ένας τόπος όμορφος και ήσυχος χωρίς τους θορύβους της πόλης.
Το πρώτο μάθημα διεξήχθη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και από τότε έχουν συμμετάσχει άτομα από τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Αυστρία. Το σεμινάριο δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε αγιογράφους, άλλωστε μεταξύ των συμμετεχόντων υπήρχαν γιατροί, καθηγητές, μουσικοί όπερας και άλλοι επαγγελματίες. Η διδασκαλία είναι ατομική για τον κάθε μαθητή, γεγονός που καθιστά

.......................

Τα υπόλοιπα... στην ΠΗΓΗ!

Lamprini T.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...