Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αφες Ουσταμπαδίδου


ΠΗΓΗ!!!  http://www.oustabasidou.gr/


Η ιστορία μας ξεκινά από τον Πατέρα μας και Ιδρυτή Ιωάννη Ουσταμπασίδη το 1932 με αντικείμενο τα κλωστικά και ψιλικά είδη. Το 1942 μεταφέρθηκε στην οδό Αθηναΐδος και εν συνεχεία το 1959 στην οδό Πολυκλείτου 6 στην Αθήνα  όπου λειτουργεί  έως σήμερα επί 64 συναπτά έτη. Στήριγμα της μακρόχρονη ύπαρξης των Αφές Ουσταμπασίδου υπήρξε η σύζυγος του Γεωργία και οι 6 κόρες τους   To 1993 αναλαμβάνουν την διατήρηση και διαχείριση της επιχείρησης οι Αφες Ουσταμπασίδου με επικεφαλή την Ελένη Ουσταμπασίδου - Σουσούνη και με την επί χρόνια βοήθεια της έμπιστης Ρίτας Πρίντεζη ως υπάλληλο λιανικής πώλησης.

 Το 2012 η πορεία της επιχείρησης περνά στην Ιωάννα Σουσούνη & την Ευγενία Ανδριανάκη ως τρίτη γενιά της οικογένειας Αφές Ουσταμπασίδου. Οι αρχές και οι οικογενειακές αξίες της έντιμης αυστηρότητας ,της φερεγγυότητας, της ακάματης Ποντιακής εργασιομανίας του παππού Ιωάννη και της γιαγιάς Γεωργίας είναι εξαιρετικός οδηγός και πυξίδα για την συνέχεια της Παράδοσης στο Χώρο και το Χρόνο.  Αξία μνείας στους επί βάθος χρόνου συνεργάτες και προμηθευτές που μάς περιβάλλουν με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο δύσκολο έργο της εξυπηρέτησης των πελατών μας να βρίσκουν πάντα από το κατάστημα μας αυτό που αναζητούν στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής - χρόνου  & τρόπου παράδοσης  !

Ευχαριστούμε θερμά αμφότερους πελάτες & προμηθευτές για το 64 συναπτά χρόνια  απρόσκοπτης λειτουργίας των ''Αφες Ουσταμπασίδου''  και ευχόμαστε από την πλευρά μας ότι η γνώση ,η εμπειρία και η τεχνολογία,με την δημιουργία του site που επισκέπτεσθαι, να πετύχει τον απώτερο μας στόχο για πρόοδο και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  μας . Πάντα στην διάθεση σας είτε μέσω του καταστήματος μας  είτε μέσω του site θα συνεχίσουμε να προάγουμε υψηλού & σύγχρονου επιπέδου εξυπηρέτηση  !
                                                                                                                                   Με φιλικούς χαιρετισμούς                                                                                                                                          Αφες Ουσταμπασίδου

    Με φιλικούς χαιρετισμούς
                                                                                                                                        Αφες Ουσταμπασίδου
Picture
............................

Kαλές δουλειές!

Lamprini T.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...