Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΕΕΜΑΠΕ 2015 - Σεμινάρια Ενηλίκων


ΠΗΓΗ!!! http://primarymusic.gr/index.php/conferences-seminars/seminars/265-2015


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής (ΕΕΜΑΠΕ) ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην εκπαίδευση και ακούγοντας τον προβληματισμό και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, διοργανώνει από τη φετινή χρονιά βιωματικά σεμινάρια. Δεδομένου ότι για την αποτελεσματική εκπαίδευση των παιδιών απαιτείται η αγαστή συνεργασία γονέων – εκπαιδευτικών - σχολείου απευθύνει τα σεμινάρια αυτά σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη Μουσικοθεραπεία, την Ψυχολογία, τη δύναμη του Παραμυθιού, τη μουσική εκπαίδευση, την Τέχνη και την εκπαίδευση γενικότερα. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών όλων των ηλικιών και την διερεύνηση νέων δρόμων προσέγγισης εννοιών και αισθημάτων.
Με τη συμβολή σημαντικών εμψυχωτών, με εμπειρία και συνεχή παρουσία στο τομέα τους, ευελπιστούμε στη διεύρυνση των οριζόντων των συμμετεχόντων (μικρών και μεγάλων) και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων τους.
Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή είναι το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ, το οποίο στηρίζει τις ιδέες της Ένωσης και την ενισχύει στην υλοποίησή τους.
Τα βιωματικά σεμινάρια απευθύνονται σε όλους: εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, γονείς, βρέφη, παιδιά.

Για την ΕΕΜΑΠΕ
Ελισσάβετ Περακάκη
Θάλεια Καλλιαντά

................................................................................

Θαυμάσια!!

Lamprini

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...