Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αθλητισμός... και βάδην...


Το Γκρουπ Κεφαλόπουλου "στα αστέρια"

                                                  Γράφει ο Κάρολος Σαργολόγος
ΠΗΓΗ
 
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα του έμπειρου τεχνικού του βάδην Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου ο οποίος μεθοδικά και χωρίς φανφάρες έχει "κτίσει" ένα θαυμαστό γκρουπ από 15 αθλητές, με σπουδαίο παρελθόν, παρών αλλά και πολλά υποσχόμενο μέλλον.


                              Δηλώσεις Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου στον Κάρολο Σαργολόγο
(κλικ στον τίτλο να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του προπονητή!)

Στο πρόσφατο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο έλαβε χώρα στο ΣΕΦ στις 14-15 Φεβρουαρίου και οι τρεις αθλητές του Ναπολέοντα δημιούργησαν ρεκόρ της ηλικιακής κατηγορίας τους. 


(κλικ στον τίτλο να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του Ζαχαρία Τσαμουδάκη)

Ζαχαρίας Τσαμουδάκης
Συγκεκριμένα στα 5.000μ.βάδην νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ με χρόνο 19.11.07, επίδοση η οποία αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου. Στο ίδιο αγώνισμα (5.000μ.βάδην) δεύτερος ήταν ο 19χρόνος Ζαχαρίας Τσαμουδάκης με 19.43.23 Νέο Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Ενώ στα 3.000μ.βάδην ήταν τέταρτη η μόλις 17χρόνη Αθανασία Βαίτση με χρόνο 13.51.39, επίδοση η οποία είναι Πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων.  
(κλικ στον τίτλο να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της Αθανασίας Βαίτση)
Στο προηγούμενο άρθρο του Blog αναφερθήκαμε στον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, σήμερα θα παρουσιάσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία για τους δύο ταλαντούχους αθλητές τον Ζαχαρία Τσαμουδάκη και την Αθανασία Βαίτση οι οποίοι όπως προαναφέραμε διέπρεψαν στις 14 Φεβρουαρίου στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου το οποίο διενεργήθηκε στο ΣΕΦ.

Ο Τσαμουδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Ιανουαρίου του 1996, έχει ύψος 1,76μ., βάρος 64 κιλά και ανήκει στον ΓΑΣ Ιλισού. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 40.35.83 επίδοση την οποία σημείωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2014 στο Γιουτζίν όπου ήταν έκτος, εμφάνιση η οποία είναι και η σημαντικότερη για τον νεαρό βαδιστή.. 

Η Αθανασία Βαΐτση γεννήθηκε στον Χολαργό στις 23 Ιανουαρίου του 1998, έχει ύψος 1,63μ. και βάρος 50 κιλά και ανήκει όπως και ο Τσαμουδάκης στον ΓΑΣ Ιλισού. Κορυφαία διάκριση της Αθανασίας είναι η 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων της πόλης Νανγίνγκ, στην Κίνα στις 23/8/2014 με χρόνο 24.22.21, η προαναφερθείσα επίδοση είναι και ατομικό της αθλήτριας στα 5.000μ.βάδην.


Και εις ανώτερα στους αθλητές, θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή!!!

Lamprini


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...