Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ένα διήμερο, πλούσιο σε events, με SKI TEST ..και άλλα... στα Καλάβρυτα!!!


ΠΗΓΗ!!!!   https://www.facebook.com/kalavritaskicenter/posts/861941300537000


Οι προετοιμασίες για το Σάββατο και Κυριακή, 21 και 22 Μαρτίου έχουν ολοκληρωθεί!! Ένα διήμερο, πλούσιο σε events, με SKI TEST και με το 1o FREERIDE CONTEST - MT. HELMOS.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται και θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Λίγα εκατοστά χιονιού προστέθηκαν το βράδυ στο κέντρο και η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική!!
TEST THE BEST VOL IV, επαναλαμβάνεται και φέτος, σε συνέχεια του περσινού επιτυχημένου ski & snowboard test, με εξοπλισμό της επόμενης σεζόν 2015-2016.
Ελάτε να τεστάρετε τα νέα μοντέλα ski & snowboard από κορυφαίες εταιρίες του χώρου BLIZZARD,TECNICA,ELAN,MARKER, VOLKL,DALBELLO,HEAD NORDICA,YES,MOVMENT.
Η συμμετοχή στο ski test είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα
1o FREERIDE CONTEST - MT. HELMOS. Ένα νέο freeride Contest στο "Χάρο"!!! Η Wayout Adventures σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνουν ένα event διαφορετικό από όσα έχουν γίνει στο παρελθόν!! Διοργάνωση, που θα λάβει χώρα σε μία από τις πιο απότομες πλαγιές των Ελληνικών βουνών (κλίση πάνω από 45 μοίρες), τον γνωστό σε όλους "Χάρο". Εντυπωσιακές καταβάσεις, άλματα, ταχύτητα, μουσική, περίπτερα αγαπημένων εταιριών και after ski party.


.............................................................

Μου αρέσει το σκι, αλλά δεν έκανα ποτέ.  Με βλέπω σε καμμία πίστα!!... 

Lamprini

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...