Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Πήλιον!! Τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία!


ΠΗΓΗ!!! http://checkin.trivago.gr/383-ta-kalutera-ksenodoxeia-pilio-pelion/?cip=30110020040139&cip_tc=top-pilio

Βασιλική Θεοδωρίδου Τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία στο Πήλιο

Το Πήλιο, γνωστό και ως το βουνό των Κενταύρων, είναι ένας πανέμορφος πρooρισμός, ιδανικός τόσο για καλοκαιρινές, όσο και για χειμερινές διακοπές.
Συνδυάζοντας αρμονικά την παρθένα ομορφιά του βουνού με την αρμονία και την καθαρότητα της θάλασσας, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, έστω και για μια ολιγοήμερη απόδραση. Τα γραφικά του χωριά, τα μονοπάτια και τα παραδοσιακά καλντερίμια θα σε κάνουν να χάσεις την αίσθηση του χρόνου και να ταξιδέψεις νοερά σε μια άλλη εποχή, σε έναν άλλο χωροχρόνο, σε έναν κόσμο πιο ήρεμο και ξένοιαστο…
Επιλέξαμε πέντε από τα καλύτερα ξενοδοχεία στα χωριά του Πηλίου και στα παρουσιάζουμε.


Pilion Terra ★★★

Πορταριά



ξενοδοχεια πηλιο πορταρια
ξενοδοχεια πηλιο πορταριαΑνάμεσα στην Πορταριά και τη Μακρυνίτσα, μόλις 11 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου και μέσω Κουκουράβας και Μακρυνίτσας, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχείο Pilion Terra, έτοιμο να σε φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει κάθε δυνατή επιθυμία του επισκέπτη του.
Στο όμορφο αυτό ξενοδοχείο στο Πήλιο, θα απολαύσεις την απόλυτη ηρεμία μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τον Παγασητικό κόλπο, την πόλη του Βόλου και την υπέροχη, γραφική Μακρυνίτσα.
Κάθε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Pilion Terra έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλά standards άνεσης. Τα δίκλινα δωμάτια είναι στο σύνολο τους 18. Η διακόσμηση και ο άψογος εξοπλισμός καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη και το πολύ προσεγμένο service σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα προς όλα τα σημεία της περιοχής τα καθιστούν πολύ προσιτά για τον καθένα.
Ανάμεσα στις πολλές παροχές των δίκλινων δωματίων περιλαμβάνονται:
LED δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi internet, Room service, επώνυμα πολυτελή Bath amenities, Mini-bar με εκλεκτά ποτά και snack, COCO-MAT, μαξιλάρια, στρώματα και μπαλκόνι.
Το τρίκλινο δωμάτιο που διαθέτει το ξενοδοχείο Pilion Terra, αποτελεί μοναδική θεματική εμπειρία ενός δωματίου ενιαίου χώρου με δύο κρεβάτια και έτσι λειτουργεί και ως οικογενειακό δωμάτιο.
Πώς θα φτάσεις; Το τοπικό λεωφορείο από την πόλη του Βόλου για Πορταριά-Μακρυνίτσα κάνει στάση μπροστά στο ξενοδοχείο. Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο διατίθεται σε πελάτες που πληρώνουν κανονική τιμή δωματίου και διαμένουν 7 ή και περισσότερες νύχτες κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο. Εάν επιθυμείς την υπηρεσία ενημέρωσε εγκαίρως το ξενοδοχείο.


Lions Nine Studio & Suites ★★★

Μούρεσι


ξενοδοχεια πηλιο μουρεσι
ξενοδοχεια πηλιο μουρεσιξενοδοχεια πηλιο μουρεσι
Το ξενοδοχείο Lions Nine βρίσκεται στο κατάφυτο χωριό Μούρεσι, στο Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για να μικρό, φινετσάτο και υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο, απολύτως εναρμονισμένο με το περιβάλλον δείχνοντας ευαισθησία και σεβασμό προς τη φύση της περιοχής. Με θεά που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, το Lions Nine βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει μαγικά το βουνό και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, αλλά και σε στρατηγική θέση για περιηγήσεις στο βουνό και τα γραφικά χωριά του Πηλίου. Το ξενοδοχείο Lions Nine αποτελείται από επτά ευρύχωρες σουίτες-διαμερίσματα, 45 έως 70 τ.μ. και ένα μοντέρνο στούντιο 40 τ.μ. . Το κάθε ένα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και στιλ, πλούσια διακόσμηση και σύγχρονες ανέσεις. Τα διαμερίσματα είναι υψηλής αισθητικής και αποπνέουν θαλπωρή, ποιότητα, απλότητα καθώς και την αληθινή αγάπη των ιδιοκτητών τους.
Όλες τις ώρες της ημέρας οι επισκέπτες συγκεντρώνονται στο καθιστικό για να απολαύσουν φρέσκους χυμούς, καφέδες, σπιτικά κέικ και γλυκά, καθώς και κοκτέιλ και ποτά, στο άνετο μπαρ απολαμβάνοντας την ζεστασιά του εντυπωσιακού τζακιού.



Παληό Ελαιοτριβείο ★★★

Άγιος Λαυρέντιος


ξενοδοχεια πηλιο αγιος λαυρεντιος

ξενοδοχεια πηλιο αγιος λαυρεντιος
Στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου θα βρεις ένα ελαιοτριβείο του 19ου αιώνα που μετατράπηκε με πολύ μεράκι σε έναν πολυτελή ξενώνα, διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά στοιχεία του αρχικού πέτρινου κτιρίου.
Tο «Παληό Eλαιοτριβείο» θα το βρεις σε μια γραφική τοποθεσία, δίπλα σε ένα ποταμάκι. Τα ευρύχωρα δωμάτιά του χαρακτηρίζονται από τη ζεστασιά που προκύπτει από το δέσιμο του ξύλου και της πέτρας και την περισσή φροντίδα που έδειξε ο ιδιοκτήτης για τον εξοπλισμό τους. Τα δωμάτια – σουίτες χαρίζουν της αίσθηση της θαλπωρής με τα χειροποίητα χαλιά, τα κομψά παραδοσιακά αντικείμενα και τα δικά τους τζάκια.  Τα μεγάλα μπάνια με υδρομασάζ προσθέτουν πολυτέλεια στη διαμονή σου, ενώ στην αυλή του, κάτω από τον πλάτανο θα χαρείς την ηρεμία της φύσης και θα ζήσεις την μαγεία, όποια εποχή κι αν επισκεφθείς το Πήλιο. Το πρωινό είναι από τα δυνατά σημεία της εμπειρίας διαμονής, το οποίο θα σου μείνει αξέχαστο όπως και η φιλοξενία.


Guest House Adis Oneirou

Μούρεσι


ξενοδοχεια πηλιο μουρεσι
ξενοδοχεια πηλιο μουρεσι
Το Αντίς Ονείρου είναι ένας ξενώνας φτιαγμένος με σεβασμό στα παραδοσιακά στοιχεία της περιοχής και της φύσης. Προσφέρει αρχοντιά, πολυτέλεια και άνεση με ευρύχωρα δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα με επιρροές από παραδοσιακή και σύγχρονη αρχιτεκτονική. Ο καταπράσινος κήπος του επιμελημένος με φυτά της περιοχής χαρίζει στους επισκέπτες του στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με απεριόριστη θέα, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στο βουνό. Καθημερινά, μπορείς να απολαύσεις το πλούσιο χειροποίητο πρωινό που ετοιμάζεται με μεγάλη φροντίδα χρησιμοποιώντας φρέσκα τοπικά προϊόντα. Η περιοχή προσφέρεται για καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις.


Archontiko Stamou ★★

Ζαγορά


ξενοδοχεια πηλιο ζαγοραξενοδοχεια πηλιο ζαγορα
Ο ξενώνας «Αρχοντικό Στάμου» αποτελείται από τρία κτίρια, χτισμένα περιμετρικά μιας εσωτερικής αυλής η οποία διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο πετρόκτιστο οίκημα λειτουργεί ο χώρος του ιταλικού εστιατορίου ANAMeLLA, της καφετέριας, του Playroom, της reception και επίσης είναι και ο χώρος όπου σερβίρονται τα πρωινά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Το δεύτερο πετρόκτιστο οίκημα αποτελείται από δύο δωμάτια («Οντάς» και «Πέτρινο») διαφορετικού στυλ από αυτά του τρίτου κτιρίου του ξενώνα, του νεοκλασικού, το οποίο και αποτελεί τον κύριο όγκο του ξενοδοχείου. Συνολικά, στον ξενώνα υπάρχουν έξι δίκλινα δωμάτια και τρεις σουίτες. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη δροσιά και την ησυχία της κεντρικής αυλής, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και στολισμένη με πολύχρωμα λουλούδια και δέντρα, δημιουργώντας έναν κρυφό κήπο μέσα στο κέντρο της Ζαγοράς.
Όταν ρωτήσαμε τον ξενοδόχο, τι κάνει το Αρχοντικό Στάμου να ξεχωρίζει, πήραμε την εξής απάντηση:
«Αυτό που θεωρούμε πως μας κάνει να διαφέρουμε από άλλους ξενώνες της περιοχής μας είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας, οι προσεγμένοι χώροι του ξενοδοχείου μας και η ιδιαίτερη φροντίδα που δίνουμε σε κάθε επισκέπτη μας κάνοντας τον να αισθάνεται μοναδικός… με άλλα λόγια η πραγματική φιλοξενία που παρέχουμε σε όλους ανεξαιρέτως τους επισκέπτες μας!»

Αν θέλεις να δεις αναλυτικά όλες τις παροχές του ξενώνα κάνε κλικ εδώ: Archontiko Stamou

................................

Θαυμάσιο ΠΗΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλές διακοπές!!!!!!!!!

Lamprini T.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...